Zilveren Georg Jensen Sky Ijsemmer met ijstang

198,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Georg Jensen Sky Ijsemmer met ijstang

Organiseer het perfecte feest met de Sky ijsemmer en tangenset van Georg Jensen. Deze schitterende set is gemaakt van roestvrij staal en is ontworpen met het oog op het accentueren van de functionele aspecten van traditionele bartools. Afgewerkt met een deksel om het ijs koel te houden en een tang om gemakkelijk van de emmer naar een drankje over te brengen, deze luxe set is een prachtige toevoeging in elk huis.

* Sky Ijsemmer
* Incl. Ijstang
* 15x17 cm
* RVS

In ruim 100 jaar heeft Georg Jensen een erfenis aan tijdloos elegant design opgebouwd, gekenmerkt door ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit.
Toen Georg Jensen in 1904 als zilversmid begon in Kopenhagen, had hij de droom om schoonheid en functionaliteit te combineren en zo designobjecten te creëren voor iedereen. Zijn inspiratie werd voornamelijk gevonden in de toenmalige Jugendstil-stijl, met zijn duidelijke afgeronde vormen en stijlvolle versieringen.
Door originele ontwerpen te herinterpreteren en om te zetten in ontwerpen van deze tijd, bouwt het merk Georg Jensen vandaag de dag nog altijd voort op zijn originele ideeën. Met de hulp van gerenommeerde ontwerpers, zoals Sigvard Bernadotte, Alfredo Häberli en Constantin Wortman, creëert het merk nog steeds tijdloze en elegante designobjecten met kwaliteit en vakmanschap als uitgangspunt. Op deze manier leven de ideeën van Georg Jensen nog altijd van generatie tot generatie voort.