Coravin Model One Black - Kunststof - 6x14x21 cm - Zwart

149,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Coravin Model One Black - Kunststof - 6x14x21 cm - Zwart

Dankzij de Coravin Model One geniet je van een goed glas wijn, zonder dat de fles in één keer leeg moet. Zo kun je over een week, maand, of zelfs een jaar nog een glas drinken, uit diezelfde fles. De wijn wordt niet zuur en er wordt geen druppel wijn verspild; de kurk hoeft er nooit uit! De Model One is alleen te gebruiken voor flessen met een natuurlijke kurk. Het wijnsysteem wordt geleverd met 2 argongas capsules. Elke capsule is goed voor het schenken van 15 glazen wijn van 15 centiliter. Zijn deze leeg? Dan kunnen er ook losse capsules worden gekocht.

Hoe werkt het?
Zet het Coravin wijnsysteem op de fles en druk de holle naald door de kurk en de capsule. De lege ruimte die hierdoor ontstaat, wordt door diezelfde naald opgevuld met argongas. Kantel de fles en druk op de hendel. Schenk de wijn in je glas en trek de naald terug als het glas naar wens gevuld is. Vervolgens zet je de fles weer rechtop en verwijder je het systeem eenvoudig van de fles. De kurk sluit vervolgens hermetisch waarna hij weer luchtdicht is.

Onderhoud
Houd de Coravin Model One in topconditie door hem regelmatig schoon te maken. Aan het eind van elke dag dat het wijnsysteem gebruikt is, spoel je de spuit voorzichtig schoon met warm kraanwater. Zo zorg je ervoor dat eventuele wijnresten uit de Model One verwijderd worden. Na het spoelen druk je even op de 'trekker' om het water uit de naald te laten. Let op! Dompel de Coravin Model One nooit onder in water en druk nooit op de trekker terwijl de naald gespoeld wordt. Voor echte fans die het systeem vaak gebruiken, is het aan te raden om de Model One af en toe met een beetje witte azijn te spoelen.

* Coravin Model One Black
* Zwart
* L 6 x B 14 x H 21 cm
* Kunststof

Coravin is ontstaan door de combinatie van passie voor wijn en de liefde voor nieuwe technologieën. Het systeem biedt de gebruikers de kans om wijn uit een fles te schenken, zonder deze te ontkurken, waardoor de wijn beschermd wordt tegen oxidatie en dus maanden langer houdbaar blijft. Ideaal als je maar een paar glazen wilt schenken of als je een hele bijzondere fles hebt die je niet in één keer wil opdrinken. Coravin is populair bij wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels, wijnimporteurs en wijnhuizen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: