Transparante Lynnz® Luxe wijn decanter + zeefje en standaard | Complete set - Wijndecanter - Wijn decanteerder - Beluchter - Beluchten - Karaferen - Zuurstof wijnschenker - Ontluchten - Magic decanter - Filteren - Zonder karaf - Schenker - Accessoire - De

22,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Transparant Zwart,Transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Lynnz® Luxe wijn decanter + zeefje en standaard | Complete set - Wijndecanter - Wijn decanteerder - Beluchter - Beluchten - Karaferen - Zuurstof wijnschenker - Ontluchten - Magic decanter - Filteren - Zonder karaf - Schenker - Accessoire - De

Wil je snel de kwaliteit van je wijn verbeteren en optimaal genieten? Dan is deze luxe wijn decanter de ideale uitkomst! Schenk je favoriete wijn door de luxe beluchter en de smaak en aroma’s worden rijker en voller. Versnel het proces van het ademen van wijn door alleen maar je glas in te schenken!

✅Snelle smaakverbetering van elke wijn
✅Verzacht het looizuur van de wijn
✅Ideaal cadeau voor de wijnliefhebber
✅Complete set met standaard en zeefje

Ademen van wijn Als je kijkt naar het ademen van wijn dan is het een logische vraag of je niet gewoon de fles eerder open kunt maken, om hem te laten ademen. Dat heeft echter weinig tot geen effect. Een wijn gaat alleen ademen of wordt belucht door intensief contact met zuurstof. De opening van de flessenhals is hiervoor niet voldoende. Door gebruik te maken van de luxe wijn decanteerder gaat het beluchten net zo snel als wanneer je wijn een paar uur in een karaf laat ademen.

De wijndecanter gebruiken Met de wijndecanter zorg je dat de wijn gaat ademen en dat het bezinksel van de fles in het zeefje terecht komt, in plaats van in je glas. Hierdoor geniet je meer van je wijn door de volle smaak en aroma’s. Open een fles wijn en schenk deze door de luxe wijn decanter heen. Allereerst gaat de wijn door het zeefje heen en wordt het bezinksel gescheiden van de wijn. Vervolgens stroomt het wijn door de decanter heen en krijgt het de lucht die nodig is om de wijn te laten ademen. Wanneer de wijn is ingeschonken kan je direct de wijn nuttigen. Na gebruik kan de wijn decanter eenvoudig schoongemaakt worden door deze af te spoelen onder de warme kraan. Berg deze vervolgens op door de beluchter te plaatsen in de meegeleverde standaard.

Inhoud van de verpakking:
1x luxe wijndecanter
1x bijpassend zeefje
1x standaard
Wacht niet langer en geniet keer op keer van lekkere wijn!