Zwarte DOMETIC Elegance E28FG - 2 Temperatuurmodel - 28 Flessen - A+ Label - Inbouw of vrijstaand

1 095,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte DOMETIC Elegance E28FG - 2 Temperatuurmodel - 28 Flessen - A+ Label - Inbouw of vrijstaand

DOMETIC E28FG
DUAL-ZONE WIJNKLIMAATKAST MET GLAZEN DEUR, 28 FLESSEN A+Met twee onafhankelijke temperatuurzones bewaar je jouw rode en witte wijnen op hun ideale serveertemperatuur in één kast! Deze prachtige wijnklimaatkast met glazen deur is een stijlvolle toevoeging aan elke keuken of feestzaal. Een must-have voor gepassioneerde wijnliefhebbers en hoteliers.

STABIELE TEMPERATUUR FRAMELOZE GLAZEN DEUR TWEE ONAFHANKELIJKE
Verwarmt en koelt UV-Lichtfilter TEMPERATUURZONES

COMPRESSOR MET LAGE TRILLINGEN
Wijn heeft een rustige en stabiele plek nodig om zijn volle smaak te ontwikkelen. Daarom gebruiken we voor onze wijn kasten een speciale, elektronisch gestuurde compressor, die nauwelijks trilling produceert. Het toerental van de compressor past zich automatisch aan de koelvereisten aan. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, blijft de compressor superstil en met een laag toerental draaien om de temperatuur constant te houden.

MET LED-VERLICHTING
Etaleer je wijncollectie op elegante wijze
TWEE TEMPERATUURZONES
Stel eenvoudig je gewenste serveertemperatuur in voor rode en witte wijnen

AFSLUITBARE DEUR
Houd wijn en andere alcoholische dranken uit de buurt van kinderen 3-LAAGS GLAZEN DEUR
Met uv-lichtfilter om je kostbare wijn tegen zonnestraling te beschermen

HOUTEN UITSCHUIFBARE WIJNREKKEN
Handige uitschuifbare wijnrekken, ideaal voor serveren

…EN MEER

  • Twee temperatuurzones voor het bewaren van verschillende wijnen op hun perfecte temperatuur
  • De heat and cool-functie (warm/koud) bereikt en handhaaft snel de ingestelde temperatuur
  • 3-laags glazen deur met uv-lichtfilter
  • Geïntegreerd luchtcirculatiesysteem voor gelijkmatige temperatuurverdeling
  • De watertank en het luchtcirculatiesysteem creëren een perfect klimaat voor het bewaren en rijpen van wijn.
  • Hoogste energie-efficiëntieclassificatie – voldoet aan nieuwe ErP-vereisten (vanaf maart 2021)
  • De wijnklimaatkast wordt geleverd met slot om de kostbare wijncollectie veilig te stellen.
EFFECTIEF VENTILATIESYSTEEM AAN VOORZIJDE
Alle wijnklimaatkasten van Dometic worden af fabriek voorzien van een effectief ventilatiesysteem aan de voorzijde. De warme lucht die afkomstig is van de compressor stroomt rechtstreeks naar buiten via het ventilatierooster aan de voorzijde - een uniek voordeel als de wijnklimaatkast is ingebouwd.

EEN GOEDE WIJN VERDIENT EEN GOED KLIMAAT
De opslag van kwaliteitswijn heeft een uitgebalanceerde, stabiel luchtvochtigheidsniveau nodig. Een waarde tussen 60 en 85% wordt als ideaal beschouwd. Bij een lagere luchtvochtigheidsgraad verdampt vocht uit de kurk. De kurk droogt dan uit en wordt poreus, waardoor zuurstof uit de lucht in contact kan komen met de wijn. Als de luchtvochtigheid te hoog is, bestaat er een risico dat de kurk gaat schimmelen. Als je jouw wijn voor een langere periode wilt bewaren, zorg dan voor een geurloze omgeving en voldoende ventilatie. Gassen en geurtjes kunnen via de poriën in de kurk in de wijnfles komen en de smaak en het boeket van de wijn aantasten. Dometic wijnklimaatkasten bieden perfecte klimatologische omstandigheden voor het bewaren en rijpen van wijn. De hoogwaardige wijnkasten uit de Design Range-serie worden standaard geleverd met een actief koolstoffilter voor geurpreventie en een watertank voor het handhaven van een stabiele luchtvochtigheid. Modellen die deze functies missen, kunnen indien nodig worden geüpgraded.

UV-FILTER HOUDT WARMTE EN ZONLICHT BUITEN
Het is niet toevallig dat wijn bijna altijd in een gekleurde fles wordt gebotteld: wijnen zijn namelijk extreem gevoelig voor licht. UV-straling heeft een significante invloed op het rijpingsproces van een wijn. Deze straling veroorzaakt chemische reacties waardoor de wijn zijn aroma verliest. Een paar weken in een helder verlichte ruimte is voldoende om de smaak en het boeket van een topwijn aan te tasten. Direct zonlicht is zelfs nog schadelijker dan kunstlicht, want zonlicht geeft ook warmte af. Dit verklaart waarom alle wijnklimaatkasten met glazen deuren van Dometic zijn uitgerust met hoog-isolerende, meerlaagse deuren die zijn gecoat met een uv-filter voor maximale bescherming. Om het isolerende effect te versterken, wordt Argon-gas geïnjecteerd tussen de lagen van het glas. Bovendien gebruikt Dometic uitsluitend led-verlichting voor zijn wijnkasten, omdat deze de laagst mogelijke warmte genereren.

SLIMME TEMPERATUURREGELING
Het komt zelden voor dat hotels, restaurants en particulieren het voorrecht hebben om een ​​traditionele gewelfde wijnkelder te bezitten. Gelukkig kunnen deze perfecte klimatologische omstandigheden worden nagebootst met behulp van geavanceerde technologie. Wijnklimaatkasten van Dometic gebruiken een speciale verwarmings- en koelfunctie om de ideale opslagtemperatuur snel te bereiken en op betrouwbare wijze te handhaven. Slimme elektronica past zich aan op de doeltemperatuur en omgevingstemperatuur door de lucht automatisch te verwarmen of af te laten koelen.
TWEE TEMPERATUURZONES De meeste wijnklimaatkasten uit de Design-serie van Dometic zijn voorzien van twee gescheiden temperatuurzones, die kunnen worden ingesteld op elke temperatuur tussen 5 °C en 22 °C – zo kan de ene zone worden ingesteld voor rode wijn en de andere zone voor witte wijn. Optioneel kan een van de zones worden ingesteld voor het opslaan van gekoelde drankjes. In alle gevallen wordt de vooraf ingestelde temperatuur nauwkeurig vastgehouden. Blauwe leds op het touchpad-bedieningspaneel geven de actuele waarden aan. GENIET VAN JE WIJN ALS HIJ OP ZIJN BEST IS
Geniet van de volle, complexe smaken van je wijn dankzij de Dometic E28FG wijnklimaatkast met dual-zone. Deze elegante wijnklimaatkast biedt perfecte bewaarcondities voor 28 flessen wijn, allemaal mooi gepresenteerd achter een frameloze, glazen deur, geaccentueerd door led-verlichting aan beide zijden. De watertank en het luchtcirculatiesysteem creëren een perfect klimaat voor het bewaren en rijpen van wijn. Stel eenvoudig de aanbevolen serveertemperaturen in - bijv. 16 °C voor rode wijn of 8 °C voor wit. Serveer de wijn op de perfecte temperatuur en proef de smaak! AFMETINGEN Afmetingen productdiepte 615 mm
Afmetingen producthoogte 820 mm
Afmetingen productbreedte 395 mm
Nettogewicht 36.50 kg
Brutovolume (EN62552) 90.00 l