Zwarte DOMETIC Elegance E49FGB INBOUW WIJNKLIMAATKAST MET GLAZEN DEUR, 2 Temperatuurzones , 49 Flessen A+

1 699,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte DOMETIC Elegance E49FGB INBOUW WIJNKLIMAATKAST MET GLAZEN DEUR, 2 Temperatuurzones , 49 Flessen A+

DESIGN RANGE: PREMIUM WIJNSERVICE VOOR PROFESSIONEEL EN PRIVÉGEBRUIK Elegant ontwerp met een frameloze, 3-laags glazen deur en 2 temperatuurzones voor het bewaren van verschillende wijnen op servicetemperatuur. Witte led-verlichting aan beide zijden over de volledige hoogte van de kast. Ontworpen om het perfecte klimaat te creëren voor uw wijn. DOMETIC E49FGB
Met 2 temperatuurzones bewaar je jouw rode en witte wijnen op hun ideale serveertemperatuur! Deze prachtige wijnklimaatkast is een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving. Een must-have voor gepassioneerde wijnliefhebbers.

STABIELE TEMPERATUUR FRAMELOZE GLAZEN DEUR TWEE ONAFHANKELIJKE VERWARMT EN KOELT UV-LICHTFILTER TEMPERATUURZONES

COMPRESSOR MET LAGE TRILLINGEN
Wijn heeft een rustige en stabiele plek nodig om zijn volle smaak te ontwikkelen. Daarom gebruiken we voor onze wijn kasten een speciale, elektronisch gestuurde compressor, die nauwelijks trilling produceert. Het toerental van de compressor past zich automatisch aan de koelvereisten aan. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, blijft de compressor superstil en met een laag toerental draaien om de temperatuur constant te houden.

MET LED-VERLICHTING Etaleer je wijncollectie op elegante wijze

3-LAAGS GLAZEN DEUR Met uv-lichtfilter om je kostbare wijn tegen zonnestraling te beschermen

TWEE TEMPERATUURZONES Stel eenvoudig je gewenste serveertemperatuur in voor rode en witte wijnen

HOUTEN UITSCHUIFBARE WIJNREKKEN Handige uitschuifbare wijnrekken, ideaal voor serveren

…EN MEER

  • Twee temperatuurzones voor het bewaren van verschillende wijnen op hun perfecte temperatuur
  • De heat and cool-functie (warm/koud) bereikt en handhaaft snel de ingestelde temperatuur
  • 3-laags glazen deur met uv-lichtfilter
  • Geïntegreerd luchtcirculatiesysteem voor gelijkmatige temperatuurverdeling
  • Zowel geschikt voor inbouw als voor vrijstaand gebruik
  • De watertank en het luchtcirculatiesysteem creëren een perfect klimaat voor het bewaren en rijpen van wijn.
  • Hoogste energie-efficiëntieclassificatie – voldoet aan nieuwe ErP-vereisten (vanaf maart 2021)
EFFECTIEF VENTILATIESYSTEEM AAN VOORZIJDE Alle wijnklimaatkasten van Dometic worden voorzien van een effectief ventilatiesysteem aan de voorzijde. De warme lucht die afkomstig is van de compressor stroomt naar buiten via het ventilatierooster aan de voorzijde - een uniek voordeel als de wijnklimaatkast is ingebouwd.

EEN GOEDE WIJN VERDIENT EEN GOED KLIMAAT
De opslag van kwaliteitswijn heeft een stabiel luchtvochtigheidsniveau nodig. 60 à 85% wordt als ideaal beschouwd. Bij een lagere luchtvochtigheidsgraad verdampt vocht uit de kurk die dan uitdroogt en poreus wordt waardoor zuurstof in contact komt met de wijn. Is luchtvochtigheid te hoog dan gaat de kurk schimmelen. Gassen en geurtjes kunnen via de poriën in de kurk komen en de smaak en het boeket van de wijn aantasten. De wijnkasten uit de Design Range-serie worden standaard geleverd met een actief koolstoffilter voor geurpreventie en een watertank voor het handhaven van een stabiele luchtvochtigheid.

UV-FILTER HOUDT WARMTE EN ZONLICHT BUITEN
UV-straling heeft een significante invloed op het rijpingsproces van een wijn die chemische reacties veroorzaakt waardoor de wijn zijn aroma verliest. Daarom zijn alle wijnklimaatkasten met glazen deuren van Dometic uitgerust met hoog-isolerende, meerlaagse deuren met een uv-filter voor maximale bescherming.

SLIMME TEMPERATUURREGELING
Wijnklimaatkasten van Dometic gebruiken een verwarmings- en koelfunctie om de ideale opslagtemperatuur snel te bereiken en op betrouwbare wijze te handhaven. Slimme elektronica past zich aan op de doeltemperatuur en omgevingstemperatuur door de lucht automatisch te verwarmen of af te laten koelen.

TWEE TEMPERATUURZONES
De meeste wijnklimaatkasten uit de Design-serie van Dometic zijn voorzien van twee gescheiden temperatuurzones, die kunnen worden ingesteld op elke temperatuur tussen 5 °C en 22 °C – zo kan de ene zone worden ingesteld voor rode wijn en de andere zone voor witte wijn. De ingestelde temperatuur wordt nauwkeurig vastgehouden. Blauwe leds op het touchpad-bedieningspaneel geven de actuele waarden aan.

GENIET VAN JE WIJN ALS HIJ OP ZIJN BEST IS
Geniet van de volle, complexe smaken van je wijn dankzij de Dometic E49FGB-wijnklimaatkast met dual-zone. Deze elegante wijnklimaatkast biedt perfecte bewaarcondities voor 49 flessen wijn, allemaal mooi gepresenteerd achter een glazen deur, geaccentueerd door led-verlichting aan beide zijden. De watertank en het luchtcirculatiesysteem creëren een perfect klimaat voor het bewaren en rijpen van wijn. Stel eenvoudig de aanbevolen serveertemperaturen in - bijv. 16 °C voor rode wijn of 8 °C voor wit. Serveer de wijn vervolgens op de perfecte temperatuur en proef de smaak!