Zilveren Georg Jensen Manhattan Wijnafsluiter Incl Kurk

50,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Scandinavian Design Center


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

4 tot 6 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en UPS

Over Zilveren Georg Jensen Manhattan Wijnafsluiter Incl Kurk

Houd je favoriete wijn fris met deze Manhattan wijnstop van Georg Jensen. Deze wijnstop is gemaakt van een gepolijst roestvrij staal en aangevuld met natuurlijke kurk die het oxidatieproces vertraagt en de wijn vers houdt. Een welkome aanvulling in elk huis en ideaal voor wijnliefhebbers.

De slanke Manhattan bar collectie van Georg Jensen is geïnspireerd op het glamoureuze Gatsby tijdperk van New York. Het glanzende roestvrij staal omarmt je in deze luxe sfeer. Met de invloeden van de Art Deco beweging in combinatie met Georg Jensen stijl is er een prachtige serie neergezet. De kwalitatieve producten in deze serie zijn een must-have voor mensen die van cocktails, champagne en wijn houden. Stijlvol genieten van je hapjes drankjes doe je met Georg Jensen.

* Manhattan Wijnstopper
* Ø2.1x4.8 cm
* RVS

In ruim 100 jaar heeft Georg Jensen een erfenis aan tijdloos elegant design opgebouwd, gekenmerkt door ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit.
Toen Georg Jensen in 1904 als zilversmid begon in Kopenhagen, had hij de droom om schoonheid en functionaliteit te combineren en zo designobjecten te creëren voor iedereen. Zijn inspiratie werd voornamelijk gevonden in de toenmalige Jugendstil-stijl, met zijn duidelijke afgeronde vormen en stijlvolle versieringen.
Door originele ontwerpen te herinterpreteren en om te zetten in ontwerpen van deze tijd, bouwt het merk Georg Jensen vandaag de dag nog altijd voort op zijn originele ideeën. Met de hulp van gerenommeerde ontwerpers, zoals Sigvard Bernadotte, Alfredo Häberli en Constantin Wortman, creëert het merk nog steeds tijdloze en elegante designobjecten met kwaliteit en vakmanschap als uitgangspunt. Op deze manier leven de ideeën van Georg Jensen nog altijd van generatie tot generatie voort.