Georg Jensen Sky Wijnstop - 9x3.5 cm - Zilverkleurig

48,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Georg Jensen Sky Wijnstop - 9x3.5 cm - Zilverkleurig

Houdt je favoriete wijn fris met deze Sky wijnstop van Georg Jensen. Ontworpen door de Franse ontwerper Aurélien Barbry. Deze wijnstop is gemaakt van een gepolijst roestvrij staal en aangevuld met natuurlijke kurk die het oxidatieproces vertraagt en de wijn vers houdt. Geïnspireerd door Barbry's liefde voor Scandinavisch design, zorgt de bijna sculpturale en asymmetrische vorm voor een perfecte grip en maakt het ook een prachtig decoratief item. Een welkome aanvulling in elk huis en ideaal voor wijnliefhebbers.

* Sky Wijnstopper
* 9x3.5 cm
* RVS

In ruim 100 jaar heeft Georg Jensen een erfenis aan tijdloos elegant design opgebouwd, gekenmerkt door ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit.
Toen Georg Jensen in 1904 als zilversmid begon in Kopenhagen, had hij de droom om schoonheid en functionaliteit te combineren en zo designobjecten te creëren voor iedereen. Zijn inspiratie werd voornamelijk gevonden in de toenmalige Jugendstil-stijl, met zijn duidelijke afgeronde vormen en stijlvolle versieringen.
Door originele ontwerpen te herinterpreteren en om te zetten in ontwerpen van deze tijd, bouwt het merk Georg Jensen vandaag de dag nog altijd voort op zijn originele ideeën. Met de hulp van gerenommeerde ontwerpers, zoals Sigvard Bernadotte, Alfredo Häberli en Constantin Wortman, creëert het merk nog steeds tijdloze en elegante designobjecten met kwaliteit en vakmanschap als uitgangspunt. Op deze manier leven de ideeën van Georg Jensen nog altijd van generatie tot generatie voort.