Grijze Merkloos / Sans marque Vacuüm Wijnafsluiter - Vacuüm Wijn Pomp Flesafsluiter - Wijnstopper Wijnafsluiter - Flesstopper - Wijn Decanter - Set van 2 - met Pomp - Zwart

13,98
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart grijs Grijs,Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Merkloos / Sans marque Vacuüm Wijnafsluiter - Vacuüm Wijn Pomp Flesafsluiter - Wijnstopper Wijnafsluiter - Flesstopper - Wijn Decanter - Set van 2 - met Pomp - Zwart

Lekker etentje gehad, of een gezellig avond achter de rug? Altijd vervelend als je dan nog wijn overheid die je weg moet gooien. Dat is met deze vacuüm flesafsluiter verleden tijd. Plaats de flesstopper in de opening van de fles en zuig hem vast met de pomp.

Over deze vacuüm wijnfles afsluiter
• 2 stoppers en 1 pomp
• Gemaakt van rubber
• Sluit allerlei soorten flessen af
• Eenvoudig in gebruik
• Maximale fles opening van 2.5 cm

Wijn langer houdbaar
Met deze praktische wijnstoppers houd je wijn, champagne, rosé en allerlei andere dranken in een fles met maximale opening van 2.5 cm langer houdbaar na een leuke avond. Vaak drink je de fles niet in een keer leeg en dan is het zonde als de drank zijn smaak verliest doordat de kurk uit de fles.

Eenvoudig in gebruik
Als je klaar bent met drinken en je dop of kurk is uit de fles, plaats dan deze flesafsluiter in de opening van de fles, druk hem iets naar binnen en zuig hem vast met het handpompje. Door het pompje haal je veel van de lucht uit de fles en zuigt de stopper zich stevig vast tegen lekken.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: