Zwarte Aretica Wijn geschenk set 5 delig - Cadeau set - Schenktuit - Wijnstopper - Kurkentrekker - Anti-druipring en Foliesnijder - Mooie cadeauverpakking - Wijnfles

18,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Aretica Wijn geschenk set 5 delig - Cadeau set - Schenktuit - Wijnstopper - Kurkentrekker - Anti-druipring en Foliesnijder - Mooie cadeauverpakking - Wijnfles

Schenktuit: Ben je geen handige Harry als het om het uitschenken van wijn gaat? Laat je niet kennen en gebruik de schenktuit. Het vraagt niet langer ervaring om de wijn te schenken. Met de tuit belandt de godendrank recht in het glas. Zo kan iedereen van een glaasje genieten zonder een druppel te morsen.

Anti-druip ring: Hoe red je het tafelkleed van wijndruppels? Draai de druppelring rond de flessenhals. De voering vangt druppels op die langs de hals naar beneden lopen. Na het legen van de fles haal je de voering er gemakkelijk uit om even af te spoelen. De druppelring blijft schoon, net als het tafelkleed. Ideaal voor als er gasten zijn!

Wijnstopper: De kurk is eraf, maar hoe bewaar je nu jouw wijn? Dicht de opening met de wijnstopper. Hij beschermt jouw wijn zodat je er op een later tijdstip nog van kunt genieten. Alle aroma’s blijven in de fles. Zo gaat er niets aan z’n smaak verloren.

Kurkentrekker: Wijn ontkurken zonder een ‘plop’, hoe doe je dat? Draai de spiraal in de kurk. Draai ‘m niet de diep, zo doorboor je de kurk niet. Klem de hefboom van de kurkentrekker om het uitstekende randje van de fles. Trek de kurk er voorzichtig uit. Doe dit niet in een keer, maar laat de kurk nog een klein stukje zitten. Neem over met je hand en trek het laatste stukje er langzaam uit. Op deze manier ontstaat er bij het openen en sissend in plaats van ‘ploppend’ geluid.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: