Bruine D-Bodhi Shelfmate D-Bodhi - WINEMATE - TYPE E - WIJNREK - voor 15 flessen - Hoog 75 x Breed 35 x Diep 25cm

159,- 154,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Bruine D-Bodhi Shelfmate D-Bodhi - WINEMATE - TYPE E - WIJNREK - voor 15 flessen - Hoog 75 x Breed 35 x Diep 25cm

d-Bodhi Winemate Type E – Wijnrek – Teakhout - Voor 15 flessen – 25 x 35 x 75 CM

De passende oplossing voor alle muren. Een volledig nieuw wijnrek concept voor muurdecoratie. Winemates is een uniek wijnrek voor het opbergen van je beste wijnen en bestaat uit verschillende elementen waarmee je oneindig veel composities kan maken en die ook prima integreren met de d-Bodhi Shelfmates.

Het maakt niet uit hoe lang, kort of breed je muur is, met Winemate wijnrek vind je gegarandeerd een passende oplossing. De Winemates wijnrekken zijn handgemaakt van hergebruikt teakhout afkomstig van oude, bouwvallige huizen uit het Oosten van Java (Indonesië). Daarom zie je op het hout ook gebruikssporen, zoals scheurtjes, deukjes of krasjes. Niet alleen is dit een bijzonder duurzaam materiaal, het toont bovendien ook karakter en vertelt een uniek verhaal.

Het frame is gemaakt van grijs-zwart, licht gespikkeld staal met een verweerde look. De verschillende afmetingen van de wijnrekken geven je de kans een combinatie te maken. De wijnrekken zijn gemakkelijk op te hangen met twee simpele schroefjes. Je hebt geen geavanceerd gereedschap nodig. Duidelijke instructies en bijgesloten meetinstrumenten maken van het ophangen een leuke doe-het-zelf klus.

Specificaties:
Materiaal: gerecycled teak hout
Montage: zelf te monteren
Overige info: 15 flessen
Breedte: 35 cm
Diepte: 25 cm
Hoogte: 75 cm
Frame dikte: 20x20 mm
Plank dikte: 28 mm

d-Bodhi
d-Bodhi maakt meubelen van oud teakhout afkomstig van huizen, bruggen en spoorwegen op Java. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling: van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubelen maken. Alle collecties kenmerken zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en krijgen daardoor een exclusieve uitstraling.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: