Zwarte D-Bodhi Shelfmate D-Bodhi Winemate Type A – Wijnrek – Voor 12 flessen – Burned Black Hout (BTBF) – Black Smoked Steel - 25 x 65 x 35 CM

159,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte D-Bodhi Shelfmate D-Bodhi Winemate Type A – Wijnrek – Voor 12 flessen – Burned Black Hout (BTBF) – Black Smoked Steel - 25 x 65 x 35 CM

d-Bodhi Winemate Type A – Wijnrek – Voor 12 flessen – Burned Black Hout (BTBF) – Black Smoked Staal - 25 x 65 x 35 CM

De passende oplossing voor alle muren. Een volledig nieuw wijnrek concept voor muurdecoratie. Winemates is een uniek wijnrek voor het opbergen van je beste wijnen en bestaat uit verschillende elementen waarmee je oneindig veel composities kan maken en die ook prima integreren met de d-Bodhi Shelfmates.

Het maakt niet uit hoe lang, kort of breed je muur is, met Winemate wijnrek vind je gegarandeerd een passende oplossing. De Winemates wijnrekken zijn handgemaakt van hergebruikt teakhout afkomstig van oude, bouwvallige huizen uit het Oosten van Java (Indonesië). Het hout van de Burned Black collectie heeft een speciale behandeling gekregen. Het is eerst gebrand en geborsteld, daarna is het afgewerkt met een lak. Niet alleen is dit een bijzonder duurzaam materiaal, het toont bovendien ook karakter en vertelt een uniek verhaal.

Het frame is gemaakt van zwart, licht gespikkeld staal met een verweerde look. De verschillende afmetingen van de wijnrekken geven je de kans een combinatie te maken. De wijnrekken zijn gemakkelijk op te hangen met twee simpele schroefjes. Je hebt geen geavanceerd gereedschap nodig. Duidelijke instructies en bijgesloten meetinstrumenten maken van het ophangen een leuke doe-het-zelf klus.

Specificaties:
Materiaal: Gebrand en Geborsteld Hout / Zwart Staal
Montage: zelf te monteren
Overige info: 12 flessen
Breedte: 65 cm
Diepte: 25 cm
Hoogte: 35 cm
Frame dikte: 20x20 mm
Plank dikte: 28 mm

d-Bodhi
d-Bodhi maakt meubelen van oud teakhout afkomstig van huizen, bruggen en spoorwegen op Java. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling: van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubelen maken. Alle collecties kenmerken zich door ontwerp, kwaliteit, diversiteit en krijgen daardoor een exclusieve uitstraling.